Om foreningen

Foreningens navn er Allindelille IF. Foreningen er hjemmehørende i Allindelille i Ringsted Kommune.  Idrætsforening er stiftet helt tilbage i 1927 den 5. april.

Foreningen er drevet af frivillige krafter og samholdet i lokalsamfundet omkring Allindellille.

Foreningen har et tæt samarbejde med lokale organisationer og institutioner og er tilsluttet DGI.

Formål

Foreningens formål er "ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel". Det gør vi ved at tilbyde motion - både som hold og som "events", hvor glæden ved at bevæge sig og samværet med andre er omdrejningspunktet.

Idrætsforeningen har et tæt samarbejde med lokale organisationer og institutioner.

Beliggenhed

Klubhuset hænger sammen med Allindelille Friskoles bygninger, hvorfor parkeringsplads og idrætsfasciliteter deles med skolen.

Adresse: Skeevej 23, 4370 St. Merløse

Vedtægter for Allindelille IF ligger her.