Gymnastikweekend i Asgårdshallen

I weekenden d. 14,-15. november 2015 var omkring 50 børn mellem 8 og 12 år samlet til et festligt gymnastik-træf i Asgårdshallen i Benløse. Gymnastiktræffet er arrangeret i et samarbejde mellem de små gymnastikforeninger i Ringsted Kommune. I år var det sjette år gymnastikweekenden blev afholdt. Børn fra gymnastikhold i Benløse, Vigersted, Kværkeby og Allindelille deltog.

Weekenden bød på masser af gymnastik på alle de dejlige springredskaber der findes i hallen. Lørdag eftermiddag blev der bygget 6 redskabsbaner til indlæring af forskellige springteknikker. I hallen hænger en klokke man må ringe med, hvis man har kæmpet for at lære noget nyt, og endelig kan. Den nåede at ringe 5-10 gange i løbet af eftermiddagen, så flere børn kommer hjem med et nyt spring i bagagen.

Lørdag aften var der konkurrencer i selskabslege på programmet. Børnene skulle igennem forskellige discipliner; Bygge tårne af plastikbægre, trille bordtennisbolde ned af målebånd, spille bold med ”hønsebriller” på, skyde til måls med køkkenelastikker og andre skøre og vanskelige ting. Der blev grinet, hygget og udvist masser af holdånd. Og de børn der har været med, har masser af inspiration til at stå for underholdningen til næste familiefest.

Om aftenen blev liggeunderlagene og soveposerne rullet ud i hele hallen, og så var der ro med film og popcorn inden det var sovetid. Forældrene fik lov at komme 1 time før afslutningen søndag formiddag, så de kunne se søndagens springbaner, hvor der blev sprunget højt på både store og små trampoliner.
Flere af børnene kendte hinanden i forvejen på tværs af gymnastikforeningerne, men weekenden gav også grobund for nye venskaber. Det er jo ikke bare træning, men en masse sjov, leg og motivation at være sammen med børn fra andre hold.

Gymnastikforeningerne vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til Ringsted Forsyning, der sørgede for at børnene kunne slukke tørsten undervejs, ved deres gavmilde sponsorat af drikkedunke.