Opvisning 2017

Opvisningen løb af stablen lørdag d. 1. april 2017.
Opvisning 2016

SÆSONAFSLUTNING

Lørdag d. 2. april sluttede indendørssæsonen i Allindelille IF, hvilket traditionen tro blev markeret ved den årlige gymnastikopvisning. Der var derfor liv og glade dage i det ny renoverede forsamlingshus, da 5 hold viste glad og energifyldt gymnastik, for et talrigt og veloplagt publikum.

I år har foreningen haft tre børnehold, i alderen fra hvor mor eller far også deltager på holdet, over børnehavealderen og op til og med 3. klasse. Det var sjovt at se hvordan mange af de samme redskabsøvelser laves nogenlunde ens, bare med mere eller mindre hjælp og mere eller mindre højde på. Denne sæson har været helt særlig da Idrætsforeningen har fået en airtrack, en lang oppustelig madras, der er ideel til øvelser hvor der skal hoppes. Pengene til køb af airtracken blev indsamlet ved sommerens sponsorcykelløb. Det har været en meget populær investering for både børn og voksne på gymnastikholdene!

Voksenholdet ”Mandagstæsk” gav en smagsprøve på hvordan man kan dyrke træning med højt tempo, styrke- og cirkeltræning blot med sjippetove og brug af egen kropsvægt. Der blev svedt, leget og ikke mindst grinet.

Helt særligt i år har lokalområdet haft besøg af danseprojektet ”Dans med din nabo” hvor Dansefyrtårnet ROK ved koreograf Mette Overgaard henover 7 aftener har samlet danseglade beboere og har udviklet en danseforestilling. Børn og voksne dansede sig gennem en fantastisk fortælling hvor appelsiner – som et symbol på noget man kan dele med hinanden – spillede en væsentlig rolle. I en duel mellem børne- og voksendansere, ”stjal” børnene først appelsinerne fra de voksne. De voksne erobrede nogle tilbage og tilbød den gennem dansen til en nabo. Tilslut kunne både børn og voksne deles mindeligt om appelsinerne.

Efter en fantastisk lørdag eftermiddag med en flot gymnastikopvisning og spændende naboappelsindans forevisning, sluttede alle af i hinandens selvskab med kaffe og hjemmebagt kage.

Tusind tak for hjælpen til alle der bagte kage, transporterede redskaber, hjalp med borddækning og opvask eller på anden måde bidrog til at det hele fungerede.

Billede: ”Krudtuglerne”, forklædt som dyrene i Afrika, på den nye airtrack.

Gymastikopvisning 2016

Se billeder her:
Gymnastikopvisning 2015

Søndag d. 22. marts var der liv og glade dage i gymnastiksalen på Allindelille Skole. Vinterens sæson blev afsluttet med manér med en flot opvisning hvor holdene viste hvad de kunne, så der blev sunget, danset, hoppet og sprunget. Se billeder nedenfor.

To børnehold viste nogle lege og redskabsgymnastik; børnehaveholdet og Turbofræs. Et lille dansehold viste flere fine danse, og Zumba-holdet rundede af med festlige rytmer. Der var forholdsvis få hold med til opvisningen i år, men de hold der var på gulvet gav den gas, og der var dejlig opbakning fra publikum.

Efter opvisningen var der tid til at slappe af og hygge sig med kaffe og kage.

Tak for en god sæson!

Gymnastikafslutning 2014