ALLINDELILLE AIF INVITERER TIL LAN-PARTY

Hvor: I klublokalerne i forbindelse med Allindelille Friskole.

Hvornår: lørdag d. 20 januar 2018 – Fra kl. 11-18.

Aldersgrænse: 11-18 år

Hvorfor: Allindelille AIF vil gerne undersøge interessen for E-sport. Det er en sport som kræver udstyr for mange penge og ikke en sport foreningen bare lige kan kaste sig over. Derimod kan vi godt tage hul på arrangementer som læner sig op af E-sport.
Vi starter op med en LAN-gaming dag og ser hvor det bringer os hen.
Hvad skal medbringes: Hvis du har en stationær computer må den gerne medbringes. Bærbare og Ipads kan også anvendes til enkle spil. Til dem som ikke selv medbringer en computer, vil der være mulighed for  at deltage i playstationturnering.

Pris: Det er gratis

Mad og drikke: Du spiser frokost hjemmefra. Allindelille AIF sørger for lidt snack og drikkelse undervejs. Aftensmaden indtager du når du kommer hjem.

Forældre information: Der vil være en kort forældreorientering omkring kl. 11,30.
OBS – Der vil være spil, som er uegnet for visse aldersgrupper. Vi kan ikke holde opsyn med, og tager ikke ansvar for, at de spil som spilles, er egnet til den enkelte. Grundreglen er, at der ikke spilles om penge, hvis det alligevel sker, vil det aldrig være foreningens ansvar. Det vil være dejligt, hvis hjemmet allerede har talt om disse regler og er enige om hvad den unge må spille. Allindelille AIF påtager sig ikke erstatningsansvar for skader på udstyr. Vi opdrager ikke, men faciliterer blot et hyggeligt arrangement.

Vi glæder os til at se mange glade gamere.

Instruktører :  Morten Bilsby 2183 2904, Kristian Schjoldager 2617 4311, Andreas Vester 2721 2681 og   Thor Bilsby 2521 4554.

Tilmelding: Morten eller Kristian – send en af os en SMS med navn på deltager og en top 3 over de spil man gerne vil spille – så prøver vi at sammensætte deltagerne  efter spilønsker.

Huskeliste : PC, skærm, tastatur, mus, høretelefoner og evt, oplader

Tilmelding efter først til mølle princippet – dog senest 13. januar 2018.